The one with Swinto ligger bland daggkåpor

Gick precis ut och skulle titta till Swinto och se så han inte hade trasslat in sig med kopplet. Då ligger han så fint bland daggkåporna! Så söt!







Hälsade på inne i Växjö hos Alfred och mamma i förra veckan. Mamma passade honom medan Erika och Glenn jobbade. "Affe" tycker INTE om när man går på toa och stänger toadörren efter sig. Då blir han lite upprörd.





Så söt!


Titta vad jag har lärt mig! :)


Alfred hade väldigt kul med sin lastbil och brummade på för fullt med
motorljud och rörelser och allt. Ett tag försvann han in i sin egen värld.

Har ju sommarlov nu för fullt och det ger mig tillfälle att jobba i trädgården. Det är så rogivande och terapeutiskt att jobba i trädgården. Johan och jag har tänkt planera om landet på baksidan så att vi kan odla lite mer grönsaker och bärbuskar. Just nu finns det 3 odlingslådor till vänster i landet, men träet har murknat så det är dags att byta ut det. Jorden behövs troligen också bytas ut.


Just nu ser det ut så här.




Jag tror inte att jag har lagt upp någon bild på huset, så här kommer en sommarbild på det. :) Vi har också skaffat oss ny bil. 747:an börjar ge upp och vi har pratat om att vi ville uppdatera oss lite.




Håller förresten på att odla tomater. Vi fick 7 plantor av mamma och pappa:frilandstomater, moneymaker, körsbär (gul), black russian samt busktomat. Får se hur det går. Så här ser de ut just nu iaf. :) Vissa har t.o.m. börjat få små gröna tomater!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0