The one with the födelsedag

Och vilken födelsedag... Eftersom vi har VÄLDIGT, EXTREMT, KOLOSSALT mycket att göra med examensarbetet just nu så finns det inte någon tid att ta hänsyn till att jag faktiskt fyller år idag... :( Eftersom både Anna och jag helst ser att vi får vår examen nu i juni och eftersom vår ena handledare sa till oss att som arbetet ser ut nu så kan vi inte gå upp på seminariet i juni... Väldigt trist att få ett sådant besked när vi sliter som djur (och ännu mer nu när vi bara har en halv vecka på oss att FÖRSÖKA bli godkända för att få gå upp) och vi inte får tillräckligt med respons från handledarna. Man tycker att deborde hjälpa oss lite mer än vad de har gjort. De frågar inte ens hur det går eller ger positiva kommentarer som "vad duktiga ni är" osv. Det enda vi får är konstruktiva neutrala kommentarer på arbetet, utebliven respons och helst vääääldigt långsam respons. De tar tid på sig att svara på våra mail och frågor. Vi behöver inte det. Inte just nu, inte någonsin! Vi har 4 dagar på oss att slita dag och natt för att komma med överhuvudtaget. Om det kommer att funka får vi se på måndag då den slutgiltiga domen kommer .

Förresten, tack alla för kort, lotter, bild på bäbisen (:D), sms, grattishälsningar och påringningar idag. Det värmer även om det är en fruktansvärd stressdag. :) Får iaf EN kul sak idag, vi ska spela brännboll på jobbet ikväll! ^^ Kul sak att göra när man fyller år! Hoppas bara att det inte regnar för då blir det inget av med det. :(

The one with the valborg

Ja, då var valborg över även för detta år. :) Vi var ute hos Jon och Venla på kombinerad inflyttningsfest/valborgsfest. Vi fick en välkomstdrink, en bål som Jon hade blandat, och den var faktiskt ganska god. Det tyckte Jon också eftersom han smällde i sig glas efter glas av bålen. Men så gick det som det gick sen också. ^^ Vi grillade också. Mumma! Vi åt grillat kött med potatissallad och blandsallad.

Här kommer lite bilder från Valborg. :)


Jon ska göra bål. En av två gånger samma kväll.


Grillning!


Mmm, kött! :P


Det var en massa folk ett tag.


Venla dansade en afrikansk dans och Marielle, Simon och Björn musicerade
så fint. ^^


Jag var tvungen att gå och titta på majbrasan och kören. Tradition är
tradition även om man får gå själv. :)


Kör och brasa.


Tillbaka hos Venla och Jon igen. :)



Jon och Johan satt och spelade spel och lyssnade på DLK på balkongen.



Sen ville vi alla vara med och spela.


I helgen har vi städat och fixat lite i lägenheten. Sen hade vi Jon och Venla över en kväll då vi lagade mat och spelade Buzz musikquiz. Så kul! Vi fick fetspö av Venla, men den sista gången så vann jag, men det var på håret. :)


Swinto var helt slut efter att ha varit ute i en timme. :D


Idag har det varit pluggdag och skoldag. Dagen började med pianospel och pianolektion följt av sångövning på egen hand. Sen har jag suttit resten av dagen vid Finale (åh, nej...) och försökt planka alla instrument i  "whistle for the choir" av the Fratellis. Det tar sin tid, men klart blir det nog. :)




The Fratellis - "Whistle for the choir"

Just nu lagar vi middag och inte vilken middag som helst utan kåldolmar och potatis! :P Det är andra gången vi gör egna kåldolmar från scratch. :)


Hej o hå...


Se så fina de är! :D Gigantiska är de också.Kanske inte den normala storleken. ^^


Swinto orkade inte hjälpa till. Han hade bättre saker för sig. :D


Så här mycket snö har vi kvar häruppe nu. Lite av vallarna är kvar fortfarande samt att det ligger kvar snö på marken inne i skogarna. Men det mesta är borta och marken börjar att bli torrare. :)











En bild på Swinto får avsluta inlägget för den här gången. :)


RSS 2.0